Board index SP-Studio.de Feedback SP-Studio Community Bug report

SP-Studio Community Bug report

What do you like about SP-Studio.de? What should change?

Forum rules

Have a look at the wish voting gallery as well. There you can suggest and discuss new SP-Studio items.
Post Tue Mar 20, 2012 8:06 am
Till Mod

Posts: 780
Images: 93
Country: Germany (de)
ah. ok. thanks, Caribou
signatures suc... wait, oh damnit!

Post Sat Apr 21, 2012 1:26 am

Posts: 271
Images: 274
Country: United States (us)
This isn't really a bug in the Community, but a bug non the less. The Professor Chaos mask won't stay in the spot you move it too...
"It's all bullshit, folks and its bad for ya."-George Carlin

Post Sat Apr 21, 2012 1:34 pm
Till Mod

Posts: 780
Images: 93
Country: Germany (de)
yes this happens for me too...

btw, Janina I think seperate bug reports for the studio and the community would be good...
signatures suc... wait, oh damnit!

Post Sat Apr 21, 2012 1:40 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

Sure, this is worth its own topic.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Mon Jul 16, 2012 12:52 pm
Till Mod

Posts: 780
Images: 93
Country: Germany (de)
strange. I automatically log out every few minutes... but Im still listed as online... and I can't post comments on some pictures in the gallery. Whats up :???:
signatures suc... wait, oh damnit!

Post Mon Jul 16, 2012 12:59 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

Strange... did you log in on different computers so the board might be confused?
Maybe clearing the browser cache ("temporäre Internetdateien") might help. You can try this in the privacy settings of your browser.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Mon Jul 16, 2012 1:16 pm
Till Mod

Posts: 780
Images: 93
Country: Germany (de)
could be it... I`ll log inn and out at both computes and clean the cache... lets see. Thanks :)
signatures suc... wait, oh damnit!

Post Thu Jul 19, 2012 9:45 am
Caribou User avatar
Mod

Posts: 465
Images: 498
Not a bug, but is it possible to enable the spoiler tags to allow multiple tags inside each other? I know of other boards that can do this, and it'd be really useful if I could group all the spoiler tags I've used in the leaderboard thread together inside one big one. That way people don't have to scroll so far to read the rest of the thread.
Bustin' makes me feel good

Post Thu Jul 19, 2012 1:15 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

Sorry, I think I cannot change this, because it was a complete packet of code.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Sat Jan 12, 2013 11:18 pm

Posts: 271
Images: 274
Country: United States (us)
Did anyone else have trouble getting on the Forum and Gallery today, or was that just me?
"It's all bullshit, folks and its bad for ya."-George Carlin

Post Sat Jan 12, 2013 11:35 pm
Eggyslav User avatar
Mod

Posts: 481
Images: 252
Country: Poland (pl)
I also had this problem, WTH Happened? :???:
Image
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(ஜ۩۞۩ஜ)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬​­▬
Dies irae, dies illa
solvet saeclum in favilla:
teste David cum Sibylla.
Quantus tremor est futurus,
quando judex est venturus,
cuncta stricte discussurus!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(ஜ۩۞۩ஜ)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬​­

Post Sat Jan 12, 2013 11:58 pm

Posts: 351
Images: 373
Country: United Kingdom (uk)
same
I'm a Motherf*cking Fox.
-John Green

Post Sun Jan 13, 2013 2:34 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

I am not sure what happened... one part of the database was broken and I had to repair it. We had this problem on the old server, but it never happened since I moved to the new one. Let's hope it will not happen again.
Fortunately this can be fixed quickly and no data is lost, it's just annoying.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Sun Mar 03, 2013 6:26 pm

Posts: 351
Images: 373
Country: United Kingdom (uk)
janina, ive been having problems with the log me in everytime i go online thing, its not working i keep needing to log in.
I'm a Motherf*cking Fox.
-John Green

Post Sun Mar 03, 2013 6:48 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

This is because of the updates I am working on (I mentioned this here). I am sorry for the problems, but in a couple of days things will be back to normal :).

If you are curious: I think the reason for the current login problem is the URL. The SP-Studio main page, the forum, the gallery and everything else is located on my server "planearium.de". The domain sp-studio.de leads to this server, but usually you do not notice this, because only the domain www.sp-studio.de is shown in your browser. But when I installed the forum & gallery I did not use the correct links in the main menu, that's why "http://www.planearium.de/sp-studio/forum/" was shown in the browser instead of "http://www.sp-studio.de/forum/". I correct this now, but I am not finished yet. The cookies which save your login data might be irritated. So when you cannot log in check the URL in your browser. It should work fine if you always use the old one (http://www.planearium.de/sp-studio/forum/), so maybe you should bookmark it until I am finished with the website updates.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Sun Mar 03, 2013 7:13 pm

Posts: 351
Images: 373
Country: United Kingdom (uk)
ok, thanks
I'm a Motherf*cking Fox.
-John Green

Post Wed May 01, 2013 5:18 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

FINALLY the menu is fixed now. So it should work and look in the forum and gallery the same way it works and looks on the rest of the website. This was a problem since the redesign of the front page.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Thu May 09, 2013 5:36 pm
Jareen2 User avatar
Mod

Posts: 281
Images: 126
Country: Netherlands (nl)

Every time when i am logged in and i use the upper section of the page to change from gallery to forum and stuff. (the big blue text in the white square) I automaticly get logged out. It's quite annoying.
Image

Post Thu May 09, 2013 7:31 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

There should be an easy solution for this, just update your bookmark :).

I guess you bookmarked the forum with the old URL (http://www.planearium.de/sp-studio/forum/). The new URL is http://www.sp-studio.de/forum/ . When you are logged in through the old URL and click on the menu, you get logged out, because the menu uses the new URL. That's why this happens to you.

So try this: Log out, go to http://www.sp-studio.de/forum/ , bookmark this page and log in. Then it should work again.

If you already use the new URL it might be a problem with the cookies. I changed some settings for this now and hope this helps.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Fri Sep 06, 2013 10:51 pm

Posts: 220
Images: 149
Country: Spain (es)
In the recent days the comments to the pictures in the gallery are full of messages of non registered users that have no relationship with the pictures or with SP-S. :???: :???: :???:

Post Fri Sep 06, 2013 11:40 pm
Caribou User avatar
Mod

Posts: 465
Images: 498
Yes, we're aware of the issue and we're working to solve it. Part of the problem is that the Moderators don't have the ability to delete comments made in Users' Personal Galleries, so they can only be deleted by the creator of the image.
Bustin' makes me feel good

Post Mon Jun 29, 2015 10:28 am
Jareen2 User avatar
Mod

Posts: 281
Images: 126
Country: Netherlands (nl)

Sadly i have a huge bug to report. When i rotate stuff and move it and i do the same for the other. I can't remove the other stuff, change color and so on. The only way i can remove it is to remove everything...
Image

Post Mon Jun 29, 2015 11:09 am
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

I try to duplicate the error, but I must do something wrong. This is what I tried to test it:

1) I add a basketball
2) I add a purse
3) I rotate the ball and move it
4) I rotate the purse and move it
5) I can still remove both

Did you do anything different? Or maybe the error only appears with some items. Do you remember which you used?
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Mon Jun 29, 2015 12:20 pm
Jareen2 User avatar
Mod

Posts: 281
Images: 126
Country: Netherlands (nl)

Janina wrote:
I try to duplicate the error, but I must do something wrong. This is what I tried to test it:

1) I add a basketball
2) I add a purse
3) I rotate the ball and move it
4) I rotate the purse and move it
5) I can still remove both

Did you do anything different? Or maybe the error only appears with some items. Do you remember which you used?


I guess it is on some items. I used the abe lincon kinda beard.
Image

Post Mon Jun 29, 2015 4:12 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

Indeed, the beards had an old setting I forgot to change. Now I checked all of them and replaced them, so it should work. I hope they were the only items with this problem.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Mon Jun 29, 2015 8:58 pm
Till Mod

Posts: 780
Images: 93
Country: Germany (de)
The move tool doesn't work with the hats.

The rotation tool doesn't work with the make up + extra body parts, the glasses and masks, weapons, the shirts and legs and feet… if this is intended? if so you should remove the menu options.
signatures suc... wait, oh damnit!

Post Mon Jun 29, 2015 10:03 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

This sounds like you still get the old files. Do you see the new item menu all the time? If the old item menu shows up this is a clear sign that an old file is in your browser cache.

But if you see the new item menu this should not happen. I will look into it, but right now this error does not happen to me.
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Mon Jun 29, 2015 10:06 pm
Eggyslav User avatar
Mod

Posts: 481
Images: 252
Country: Poland (pl)
Actually, Jareen's bug also occured to me, especially the hats and beards......
Image
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(ஜ۩۞۩ஜ)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬​­▬
Dies irae, dies illa
solvet saeclum in favilla:
teste David cum Sibylla.
Quantus tremor est futurus,
quando judex est venturus,
cuncta stricte discussurus!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(ஜ۩۞۩ஜ)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬​­

Post Mon Jun 29, 2015 10:08 pm
Janina User avatar
Admin

Posts: 1216
Images: 4
Country: Germany (de)

Jareen's bug for the beards should be fixed, do you still get it now? I will check the hats as well.

The hats look fine. But perhaps there are just single files which do not work. Do you remember which hats you tested?
Image
No, I won't add more body shapes, band shirts or sports trikots. Really.

Post Mon Jun 29, 2015 10:12 pm
Eggyslav User avatar
Mod

Posts: 481
Images: 252
Country: Poland (pl)
I'll check it, also the kite shield, and some other items can't be rotated in certain angles:

Image

The shield should be facing straight upward, but it just snap like that.


EDIT: The Beards work fine, and it seems only the crowns, one that's in my picture, and the Kingly red one don't work. Sometimes it does, sometimes it doesn't, especially after adding, and then moving another object.....
Image
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(ஜ۩۞۩ஜ)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬​­▬
Dies irae, dies illa
solvet saeclum in favilla:
teste David cum Sibylla.
Quantus tremor est futurus,
quando judex est venturus,
cuncta stricte discussurus!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(ஜ۩۞۩ஜ)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬​­

Previous"Next

Return to Feedback